Μαξίμου: Υπάρχει σχέδιο άσκοπης και τεχνητής φυγής κεφαλαίων

1
6

Για σχέδιο άσκοπης και τεχνητής φυγής κεφαλαίων με στόχο την πρόκληση αναταραχής και οικονομικής αποσταθεροποίησης κάνουν λόγο κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, σχολιάζοντας δημοσιεύματα του Τύπου.

«Αυτές οι τακτικές είναι βούτυρο στο ψωμί των δανειστών που θέλουν να εκβιάσουν περαιτέρω την ελληνική κυβέρνηση», σημειώνουν οι ίδιες πηγές και υπογραμμίζουν ότι η Ελλάδα δεν εκβιάζεται.

Παράλληλα, παρατηρούν ότι ο λαός γνωρίζει ποιοι ματώνουν για τα συμφέροντα του και ποιοι «παίζουν άθλια παιχνίδια» και προειδοποιούν ότι «η προσπάθεια αυτών των κύκλων θα πέσει στο κενό».

«Θα προσκρούσει στην ψυχραιμία, τη νηφαλιότητα και την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης αλλά και του λαού. Το μόνο όπλο που θα ήθελαν να έχουν είναι ο φόβος του λαού μας. Άλλα δεν…» καταλήγουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου πρέπει να καταλάβει πως δεν κυβερνά τα Εξάρχεια. Κυβερνά ένα έθνος μέλος μεγάλων συμμαχιών και δεν μπορεί να συγκρούεται με τα μέλη τους μιας και μόνο του δεν μπορεί να πορευτεί στην παγκόσμια κοινότητα.Με τις βλακείες που κάνει ο Τσίπρας και η παρέα του εκθέτει σε τεράστιους εθνικούς κινδύνους τη χώρα. Συγκρούεται με τεράστιες οικονομικές δυνάμεις που μπορούν με ένα τους φύσημα να μας οδηγήσουν στην αθλιότητα και όχι βέβαια σε αυτή που προπαγανδίζουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πως βρισκόμαστε σήμερα αλλά στην πραγματική, αυτή που θα μας κάνει να σερνόμαστε στους δρόμους. Τότε κανένας Τσίπρας δε θα μπορεί να πληρώσει δεκάρα για μισθούς και συντάξεις, η κρατική μηχανή θα είναι ανύπαρκτη, ο λαός θα διχαστεί και οι εχθροί μας θα βρούνε την ευκαιρία να απλώσουν χέρι πάνω στη χώρα. Η πολιτική Τσίπρας αν μπορεί να ειπωθεί έτσι είναι επικίνδυνη για τη χώρα όχι γιατί υπονομεύει το παρών της χώρας αλλά και γιατί υπονομεύει το μέλλον της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here