Με «καρφιά απαντά τo υπ. Εργασίας στις αιχμές του παραιτηθέντα υποδιοικητή του ΙΚΑ

0
3

 

Το υπουργείο Εργασίας με ανακοίνωση του παίρνει θέση δημοσιεύματα που προβάλλουν την παραίτηση του υποδιοικητή του ΙΚΑ, Ιωάννη Δούκα, ως πράξη πολιτικής καταγγελίας και διαμαρτυρίας στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, «απαντώντας» ταυτόχρονα με «καρφιά» στις αιχμές που άφησε ο πρώην, πλέον, υποδιοικητής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Ο Ιωάννης Δούκας, ιδρυτικό μέλος της ΛΑΕ και της Επιτροπής Καταστατικού του κόμματος αυτού, αν και γνώριζε ήδη από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, τις κατευθύνσεις της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, επέλεξε τώρα να υποβάλει την παραίτησή του, ως όψιμα διαμαρτυρόμενος».

«Προφανώς, ο κ. Δούκας δεν έπρεπε να εξηγήσει γιατί παραιτήθηκε, αλλά γιατί παρέμενε όλο αυτό το διάστημα στη θέση του, εφόσον είχε τόσο έντονες πολιτικές διαφωνίες» αναφέρει σχετικά, ενώ ανακοινώνει και τον διορισμό νέου υποδιοικητή:
«Ως νέος υποδιοικητής έχει ήδη τοποθετηθεί ο Γεώργιος Αλάνης, έμπειρο διοικητικό στέλεχος, που θα συμβάλει στο μεγάλο έργο της δημιουργίας του ενιαίου φορέα κοινωνικής ασφάλισης» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here