Με «λουτρό αίματος» απειλούν τη Βουλή της Σουηδίας

0
13

Με «λουτρό αίματος» στη Βουλή της Σουηδίας προειδοποιούν άγνωστοι μέσω ενός e-mail που παρελήφθη από το κοινοβούλιο της χώρας. Οι άγνωστοι αποστολείς, προειδοποιούν δε τους υπαλλήλους και τους βουλευτές να μην πάνε στο κτίριο σήμερα Τρίτη.

«Η κυβέρνηση έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιείχε απειλές. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, απευθυνόμαστε στις αρχές ασφαλείας (Sapo)» ανέφερε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μπόντιλ Σουντέν.

Οι αρχές της χώρας, απέστειλαν ένα sms σε όλους τους βουλευτές, ενημερώνοντάς τους για το γεγονός ότι κάποιος ισχυρίζεται πως θα επιτεθεί στο κτίριο του κοινοβουλίου την Τρίτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Aftonbladet.

Ο επικεφαλής της ασφάλειας του σουηδικού κοινοβουλίου Göran Forsell μιλώντας στην εφημερίδα Expressen είπε: «Μια απειλή όντως έχει υπάρξει, αλλά δεν μπορώ να προβώ σε περαιτέρω σχολιασμό».

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση SVT το μήνυμα κάνει μάλιστα αναφορά στο «Λουτρό αίματος της Στοκχόλμης», τη σφαγή που διέπραξαν οι Δανοί μετά την εισβολή τους στη Σουηδία τον 16ο αιώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here