Με μία μπαλάντα καταγγέλει τη σεξουαλική κακοποίηση γυναικών η Lady Gaga

0
8

 

Mε μία δυνατή μπαλάντα συμμετέχει η Lady Gaga στο ντοκιμαντέρ «The Hunting Ground»το οποίο καταγγέλει τη σεξουαλική κακοποίηση γυναικών.

Η Lady Gaga μαζί με την 59χρονη βραβευμένη τραγουδοποιό Diane Warren έγραψαν το τραγούδι «Till It Happens To You». Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του, θα δοθούν σε Oργανώσεις που βοηθούν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Το ντοκιμαντέρ του 63χρονου σκηνοθέτη Kirby Dick – το οποίο έκανε πρεμιέρα στο «Sundance Film Festival» -παρουσιάζει τα πολυάριθμα περιστατικά βιασμού στις αμερικανικές Πανεπιστημιουπόλεις, καταγγέλλοντας την κάλυψή τους από τους πανεπιστημιακούς Oργανισμούς και προβάλει τις καταστροφικές συνέπειες που βιώνουν τα θύματα.

Ειδικότερα, το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία των Andrea Pino και Annie E. Clark, οι οποίες βιάστηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο της Β. Καρολίνας, ενάντια του οποίου ξεκίνησαν καμπάνια, αφού κατέθεσαν μήνυση.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι σεξουαλικές επιθέσεις έχουν λάβει τα τελευταία χρόνια διαστάσεις επιδημίας, καθώς μία στις πέντε γυναίκες που φοιτά σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ θα πέσει κάποια στιγμή θύμα επίθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here