Με μήνυση απαντά ο Τζάστιν Μπίμπερ στις γυμνές φωτογραφίες

0
39

 

Νομικά κατά της εφημερίδας που δημοσίευσε τις ολόγυμνες φωτογραφίες του, ετοιμάζεται να κινηθεί ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος σχολίασε και μέσω Twitter τον σάλο με τις «πιπεράτες» πόζες του.

Η εφημερίδα «New York Daily News» έβγαλε στη δημοσιότητα ενσταντανέ του 21χρονου σταρ από τις διακοπές του στα νησιά Bora Bora. Μάλιστα, αν και η εφημερίδα κάλυψε τα επίμαχα σημεία, οι «απείραχτες» φωτογραφίες δεν άργησαν να εμφανιστούν στο Twitter και να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δικηγόροι του Τζάστιν ζήτησαν από την εφημερίδα να αποσύρει το υλικό εντός 12 ωρών, αλλιώς θα υποβάλουν μήνυση, επικαλούμενοι παραβίαση της προσωπικής ζωής και της ιδιωτικότητας του τραγουδιστή.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες παραμένουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, ενώ άνθρωπος από το φωτογραφικό πρακτορείο υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία παραβίαση και, άρα, οι «καυτές» πόζες τραβήχτηκαν νόμιμα.

Κι ενώ στα social media εξακολουθεί να γίνεται χαμός, με κάποιους, μάλιστα, να αμφισβητούν την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, ο Τζάστιν επέλεξε να σχολιάσει βάζοντας στα… αγαπημένα του ένα από τα χιλιάδες tweets που έχουν γραφεί: «Κανείς δεν απεχθάνεται το γουρούνι που τραβάει και πουλάει γυμνές φωτογραφίες. Μόνο τον celebrity που είναι γυμνός. Ok!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here