Μega: Θετικές εξελίξεις προανήγγειλε ο Μανόλης Καψής…

0
17

Θετικές εξελίξεις για το Mega προανήγγειλε ο διευθυντής ειδήσεων Μανόλης Καψής, ενημερώνοντας τη συνελευση των δημοσιογράφων πριν από λίγο.

Όπως τους είπε οι παλαιοί μέτοχοι (Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Ψυχάρης) συμφώνησαν μεταξύ τους, καθώς επίσης και με τους υποψήφιους νέους (Φιλππόπουλος και Μάρης), και μέσα στα επόμενα 24ωρα υπογράφουν «συμφωνία συνεργασίας».

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται, πρόσθεσε, να οριστεί σύντομα -ίσως και αύριο- νέος διευθύνων σύμβουλος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ. Πράγμα, το οποίο ζητούσαν μετ΄επιτάσεως και οι πιστώτριες τράπεζες.

Την άλλη εβδομάδα θα κατατεθεί στους εργαζόμενους μισός μισθός ακόμη, ο οποίος αντιστοιχεί στο δεύτερο 15νθήμερο του Απριλίου. Σήμερα πληρώθηκαν  δε  τα χρήματα που όφειλε ο σταθμός στη DIGEA, συνέχισε ο διευθυντής ειδήσεων. Και πρόσθεσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες για να ετοιμαστεί ο φάκελος της επιχείρησης, με τον οποίο θα διεκδικήσει μία εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Τι θα γίνει με τους μπλοκαρισμένους τραπεζικούς λογαριασμούς; Στο τέλος του μήνα θα καταθέσουν 2 εκατ ευρώ οι μέτοχοι, ώστε να ξεπαγώσουν, είπε ο Μανόλης Καψής.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συνεδριάσουν ξανά την Παρασκευή το μεσημέρι για να καθορίσουν την περαιτέρω σταση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here