Μega: Το μεσημεριανό δελτίο μπήκε «σφήνα» στις απεργίες των τεχνικών

0
10

Κανονικά μεταδόθηκε το μεσημέρι το δελτίο ειδήσεων του Μega, καθώς η αλλαγή ώρας που αποφάσισε ο Μανόλης Καψής βρήκε «τρύπα» μεταξύ των στάσεων εργασίας των τεχνικών. Το δελτίο, για πρώτη φορά στην 27ετή ζωή του σταθμού, προγραμματίστηκε για τη μία και όχι για τις δυο. Και αυτό, διότι οι τεχνικοί έχουν εξαγγείλει δυο τεράωρες στάσεις -μία 6 με 10 το πρωί (για να μπλοκάρεται η ενημερωτική εκπομπή) και άλλη μία 2 με 6  (για να μη μεταδίδονται οι μεσημερινές ειδήσεις).

Ο διευθυντής ειδήσεων αποφάσισε, λοιπόν, να γίνει προσπάθεια μετάδοσης του δελτίου στη μία το μεσημέρι. Ήταν η μόνη διέξοδος για να παραμείνει ζωντανός ο ενημερωτικός τομέσς, δεδομένου ότι το κεντρικό δελτίο έχει κατεβάσει ρολλά εδώ και πολλές εβδομάδες, με απόφαση των δημοσιογράφων.

Η προσπάθεια υπήρξε επιτυχής, οι τεχνικοί όμως έχουν νέα συνέλευση αύριο το πρωί, για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. Θα αλλάξουν, άραγε, τις ώρες στις στάσεις εργασίας τους, με στόχο να αποκλείσουν και τη μετάδοση ειδήσεων στη μία το μεσημέρι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here