Μega: Υποσχέθηκαν μισό μισθό στους εργαζόμενους…

0
3

Υπόσχεση ότι θα πάρουν μισό μισθό από τους συνολικά τρεις, που τους οφείλονται, έλαβαν οι εργαζόμενοι στο Mega, τη στιγμή που είχαν αρχίσει να συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας. Ο διευθυντής ειδήσεων Μανόλης Καψής πήρε σχετική διαβεβαίωση από τη διοίκηση και ενημέρωσε σχετικά τους δημοσιογράφους.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Μέχρι να δουν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα, θα συνεχίζουν κανονικά τις καθημερινές κινητοποιήσεις τους, μπλοκάροντας τη μετάδοση του κεντρικού δελτίου. Αν τους καταβληθούν τα χρήματα, θα επαναξιολογήσουν τη στάση τους.

Οι περίπου 500 εργαζόμενοι αγωνιούν για τη μελλοντική πορεία του σταθμού, για το αν θα κρατηθεί ζωντανός δηλαδή εξασφαλίζοντας μία από τις τέσσερις άδειες. Ο φάκελος που έχε κατατεθεί είναι ελλειπής, καθώς απουσιάζει η τραπεζική ενημερότητα. Το ερώτημα το οποίο θέτουν, χωρίς να παίρνουν απάντηση από κανένα, είναι αν υπάρχουν πιθανότητες να λυθεί το προβλημα με τις τράπεζες. Αν και το σωστό ερώτημα είναι αν καταφέρουν να ξεπεράσουν τα μεταξύ τους προβλήματα οι μέτοχοι του σταθμού.

Οι προθεσμίες είναι ασφυκτικές, πλέον, καθώς στις 14 Ιουλίου θα ανακοινωθεί ο κατάλογος των προεπιλεγέντων από τα 11 επιχειρηματικά σχήματα -έτσι θα μάθουμε και ποιοι αποκλείστηκαν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here