Μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Β. Κορέα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
31

 

Μεγάλη στρατιωτική παρέλαση έγινε σήμερα στην Πιονγκγιάνγκ για την 70ή επέτειο από την ίδρυση του Κόμματος των Εργατών, του μοναδικού κόμματος στη Βόρεια Κορέα.

O ηγέτης του καθεστώτος, Κιμ Γιονγκ Ουν , δήλωσε στο πλήθος ότι η χώρα θα ορθώσει το ανάστημά της απέναντι σε κάθε απειλή των ΗΠΑ.

korea 2

Χιλιάδες στρατιώτες με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αρμάτων μάχης, πυραύλων και εκτοξευτήρων ρουκετών παρελαύνουν στην πλατεία Κιμ Ιλ-Σουνγκ, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε απευθείας το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας. Ξένοι δημοσιογράφοι έχουν προσκληθεί στην Πιονγκγιάνγκ αυτήν την εβδομάδα για να καλύψουν τις επετειακές εκδηλώσεις.

korea 3

O Κιμ Γιονγκ-Ουν εξέφρασε στον Λιου Γιουνσάν, ανώτερο στέλεχος της κινεζικής ηγεσίας και απεσταλμένο του προέδρου Σι Τζίνπινγκ που τον επισκέφθηκε χθες, τη βούλησή του να βελτιώσει τις σχέσεις μεταξύ της Πιονγκγιάνγκ και της Σεούλ, μετέδωσε σήμερα το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

korea 4

Ο Λιού, μέλος της μόνιμης επιτροπής του πολιτικού γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, πέμπτος στην ιεραρχία του, παρέδωσε στον βορειοκορεάτη ηγέτη επιστολή του προέδρου Σι που δηλώνει ότι το Πεκίνο προσδίδει «ζωτική σημασία» στις σχέσεις του με την Πιονγκιάνγκ. Ο Κιμ είπε στην κινεζική αντιπροσωπεία ότι και η χώρα του προσβλέπει στην ενίσχυση των διμερών σχέσεων, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here