Μεγάλωσαν σε κολαστήριο – Βασανισμοί, βιασμοί, ξυλοδαρμοί, αναγκαστικές νηστείες

0
6

 

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσαν τα έξι παιδιά μιας οικογένειας στα χέρια των γονιών τους. Η υπόθεση που εκδικάζεται στη Βρετανία φέρνει στο φως τη φρικιαστική ιστορίαμε σωρεία επιβαρυντικών στοιχείων για τους λεγόμενους «γονείς».

Φέρονται να ξυλοκοπούσαν και τα 6 παιδιά τους, ενώ άλλες φορές τα χτυπούσαν με ξύλινα κουτάλια. Μια από τις πλέον συνηθισμένες τιμωρίες που επέβαλαν οι γονείς ήταν η αναγκαστική νηστεία επί αρκετές ημέρες.

Ωστόσο, ακόμα χειρότερο είναι ότι έχει καταγγελθεί ότι ο πατέρας πλέον κατηγορείται μεταξύ άλλων και για την σεξουαλική κακοποίηση του μεγαλύτερου ηλικιακά κοριτσιού της οικογενείας.

Η ηλικία των παιδιών κατά την διάρκεια τέλεσης των αδικημάτων κυμαίνονταν μεταξύ 3 και 13 ετών και όπως προκύπτει πολλές μέρες οι γονείς τα κλείδωναν ακόμα και έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα αυτά να αναγκάζονται να μείνουν στα σκυλόσπιστα μαζί με τα σκυλιά του σπιτιού.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο γονείς προς το παρόν  αρνούνται όλες τις κατηγορίες, τα στοιχεία μέχρι τώρα είναιαρκετά επιβαρυντικά και οι δικηγόροι προεξοφλούν βαριές ποινές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here