Μέγαρα – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα 4χρονης από τη θεία – Νέα στοιχεία για τη μάνα

0
7

 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το έγκλημα στα Μέγαρα, όπου η θεία έπνιξε το 4χρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως προκύπτει από τις έρευνες της Ασφάλειας, η 45χρονη θεία του παιδιού μέσα στην απόγνωση της, φοβούμενη πως θα την πάρουν το 4χρονο κοριτσάκι, πρώτα προσπάθησε να βάλει τέρμα στην ζωή της με δυο κυοζινομάχαιρα και στη συνέχεια περιφερόμενη στο σπίτι μέσα στα αίματα, έπνιξε το παιδί με ένα μαξιλάρι στο κρεβατάκι του.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σπίτι αντίκρισαν ένα σκηνικό φρίκης, καθώς οι εσωτερικοί χώροι ήταν γεμάτοι αίματα, ενώ στην τουαλέτα του σπιτιού, όπου η 45χρονη προσπάθησε να δώσει τέρμα στην ζωή της, βρέθηκαν μέσα στο νεροχύτη δυο κουζινομάχαιρα και πολλές κηλίδες αίματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 45χρονη υπεραγαπούσε το παιδί και έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να το υιοθετήσει ώστε να το βαφτίσει και έτσι να μπόρεσει να το γράψει στο σχολείο. Όπως έγινε γνωστό, οι βιολογικοί γονείς του παιδιού είναι τοξικομανείς και είχαν εγκαταλείψει το κοριτσάκι, αμέσως μετά την γέννηση του.

Παράλληλα και όπως κατέθεσαν στην αστυνομία ο σύζυγος αλλά και οι δυο γιοι της 45χρονης γυναίκας, στο παρελθόν δεν είχε δείξει σημάδια ψυχολογικής διαταραχής, ικανά ώστε να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια από ειδικό.

Οι βιολογικοί γονείς του κοριτσιού αναζητήθηκαν από την αστυνομία στα στέκια των τοξικομανών στο κέντρο της Αθήνας, αλλά δεν εντοπίστηκαν. Ωστόσο οι αστυνομικοί από την έρευνα που έκαναν στο ληξιαρχείο, για την βιολογική μητέρα του παιδιού, βρέθηκαν μπροστά σε μια αποκάλυψη.

Η μητέρα του παιδιού έχει συνάψει πολιτικό γάμο με έναν άνδρα από την Αφρική και συγκεκριμένα από την Σενεγάλη. Πρόκειται για “λευκό” γάμο για τον οποίο η Α.Κ. πληρώθηκε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, προκειμένου ο υπήκοος Σενεγάλης να νομιμοποιηθεί στην χώρα μας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι αστυνομικοί της ασφάλειας έχουν ξεκινήσει εντατικές έρευνες στα ληξιαρχεία, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η συγκεκριμένη γυναίκα έχει συνάψει κι άλλους “λευκούς” γάμους – πάντα με το αζημίωτο βέβαια – προκειμένου να νομιμοποιούνται αλλοδαποί που βρίσκονται στην χώρα μας.

Μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η έρευνα αυτή να τους οδηγήσει στην αποκάλυψη κυκλώματος νομιμοποιήσης αλλοδαπών, μέσω “λευκών” γάμων, με την χρησιμοποιήση τοξικομανών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here