Μεϊμαράκης: Ψηφίστε όλοι στις 22/11 να τελειώνουμε από την πρώτη Κυριακή

0
5

 

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσουν όλοι στις 22 Νοεμβρίου «να τελειώνουμε από την πρώτη Κυριακή» απηύθυνε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, στο Μαρούσι, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

«Όποιον κι αν ψηφίσετε πάλι φίλοι θα είμαστε. Θα τον υπηρετήσουμε και θα τον υπηρετήσω ως στρατιώτης. Και απαιτώ και από τους άλλους αν εγώ εκλεγώ να υπηρετήσουν ως στρατιώτες», συνέχισε ενώ για μία ακόμη φορά κάλεσε τους νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία ώστε, όπως είπε, να μην αφήσουν περαστικούς και μηχανισμούς να αλλοιώσουν τη ψήφο τους.

Σε ό,τι αφορά την αντιπαράθεση με τους συνυποψηφίους του τις τελευταίες ημέρες είπε ότι δεν θα απαντήσει σε προκλήσεις που δέχεται.

«Παρότι προκαλούμαι από συνάδελφο, εγώ δεν πρόκειται να απαντήσω με τον ίδιο χυδαίο, κατά την άποψή μου, τρόπο. Είναι παιδί αυτός, μπορεί να λέει και καμιά κουβέντα παραπάνω. Δεν πειράζει. Κυρίως δεν απαντώ γιατί η νεοδημοκρατική ηθική που μου δίδαξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με κάνει να στέκομαι με σεβασμό προς τους συναδέλφους και φίλους μου. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα νεοδημοκράτη χυδαία όσο και αν με προκαλούν», είπε μεταξύ άλλων και προειδοποίησε ότι ως πρόεδρος της ΝΔ θα απαιτήσει από όλους να σέβονται τα στελέχη και την ιστορία του κόμματος.

Ανέφερε επίσης ότι με τον ίδιο στην ηγεσία της ΝΔ το κόμμα δεν θα αλλάξει όνομα, θα επανέλθει ο πυρσός στο έμβλημα και στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη θα επικαιροποιηθεί το πρόγραμμα του κόμματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here