Μεϊμαράκης για Βούτση: Θέλω να πιστεύω ότι θα εκφράζει τη Βουλή και όχι την κυβέρνηση

0
10

 

 

 Για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και όπως είπε είχαν μία μακρά και εποικοδομητική συζήτηση.

«Θέλω να πιστεύω ότι ως έμπειρος κοινοβουλευτικός θα διαφυλάξει το κύρος της Βουλής και σε αυτό θα συμβάλουμε όλοι. Πρέπει να εκφράζει το Κοινοβούλιο και όχι την κυβέρνηση. Η ΝΔ θα επιθυμούσε το πρώτο νομοσχέδιο να μην έρθει κατεπείγον σε ένα άρθρο, γιατί τελικά το προηγούμενο επτάμηνο τα περισσότερα ήρθαν με διαδικασία κατεπείγοντος» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι βρήκε ανταπόκριση από τον πρόεδρο της Βουλής.

Σε ερώτηση για τα εσωκομματικά, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι αυτά δεν ενδιαφέρουν κανέναν τώρα και πως οι πολίτες αυτήν τη στιγμή ενδιαφέρονται για τις περικοπές μισθών και συντάξεων, για τις περικοπές στα επιδόματα θέρμανσης και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. «Οι πολίτες έχουν μιλήσει, η κοινωνία έχει μιλήσει. Η ΝΔ με Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει γράψει πάνω από 28%. Όλα αυτά είναι δευτερεύοντα στη σημερινή φάση και θα τα συζητήσουμε μεταξύ μας», συμπλήρωσε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here