Μεϊμαράκης για εκλογές Ν.Δ.: Υπάρχουν αδυναμίες στη διαδικασία

0
3

 

Αδυναμίες εντοπίζει στη διαδικασία, σε ο,τι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι «έχουμε μια τεχνική διαδικασία για την οποία δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί».

«Εδώ το taxis πέφτει» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Alpha το βράδυ της Πέμπτης, ενώ, όπως είπε, η διαδικασία εκλογής προέδρου στη Ν.Δ. είναι η μόνη χωρίς εκλογικούς καταλόγους.

Εξήγησε δε ότι απευθύνεται στους Νεοδημοκράτες και δεν «βλέπει» τις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος με όρους εθνικών εκλογών, ενώ επεσήμανε ότι γι΄ αυτόν τον λόγο δεν τάχθηκε υπέρ ενός debate.

Ερωτηθείς σχετικά με την αναβολή των εκλογών, σημείωσε ότι «βεβαίως και καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά δύο ημέρες πριν τις εκλογές», τόνισε όμως ότι όλοι οι υποψήφιοι λάμβαναν ενημέρωση ότι σύντομα θα λειτουργούσε το σύστημα.

Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε ότι δεν ενοχλήθηκε τόσο που ζητήθηκε η παραίτηση του, αν και για πρώτη φορά ζητήθηκε παραίτηση προέδρου στη Ν.Δ., αλλά εξέφρασε την ενόχλησή του «για τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και τις δηλώσεις των συνυποψηφίων μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here