Μεϊμαράκης καλεί Τζιτζικώστα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

0
5

 

Να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να ενημερώνεται και να εκφράζει τις απόψεις του, κάλεσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης, προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, σημείωσε: «Ζήτησα από τον κ. Τζιτιζικώστα, εφόσον θέλει να εκφράσει άποψη, γιατί πρέπει να τη γνωρίζουμε, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, να εκφράσει τη δικιά του άποψη για το τι θέλει να γίνει στην ψηφοφορία για τις προγραμματικές, αλλά και για την ψηφοφορία στους διάφορους νόμους που έρχονται και είναι πολύ σοβαροί και πρέπει κι εμείς να γνωρίζουμε τις δικές του απόψεις και αυτός τις δικές μας. Θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε να συνεννοηθούμε μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα στο οποίο θα συνεργαστούμε για το καλό της ΝΔ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν. Δεν μπαίνω στα διαδικαστικά. Και το 2016 να γίνει η εκλογή προέδρου, δεν με νοιάζει. Θα αποφασίσει η ΚΕΦΕ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here