Μειμαράκης: Είμαστε το νέο και το παλιό μαζί

0
14

Με παρόντες τους δυο «γαλάζιους» πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, μίλησε ο Βαγγέλης Μειμαράκης σε φίλους της ΝΔ μπροστά στο ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης.

Η σιδερένια πόρτα του νεοκλασσικού κτιρίου είχε κλείσει τους πρώτους μήνες του 2011 και άνοιξε ξανά σήμερα, σε μια κίνηση που ήθελε να συμβολίσει την επιστροφή της ΝΔ στο σπίτι της.

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης στοχεύει, στην ομιλία του, να αποδομήσει το σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα για το «παλιό» και το «νέο» στην πολιτική ζωή, κάνοντας λόγο για διχαστικό δίλημμα.

«Το παλιό έχει μια ιστορία που είναι υπερήφανη, τίμησε τη χώρα», είπε. «Αυτό το παλιό με την ψήφο του λαού κυβερνούσε. Δημοκρατικά μας έδινε το δικαίωμα. Το παλιό με το νέο πρέπει να πηγαίνει μαζί. Ο ενθουσιασμός της νέας γενιάς με τους μεγάλους. Δεν θέλουμε να διχάζονται οι γενιές μας. είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί, και μπορούμε να εγγυηθούμε την πορεία της χώρας προς τα εμπρός. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η πρόοδος δεν σημαίνει να υιοθετούμε κάθε τι καινούργιο, ανεξάρτητα αν είναι σωστό ή όχι και προς όφελος του λαού».
Μεϊμαράκης: Είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί και μπορούμε να εγγυηθούμε για την Ελλάδα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here