Μεϊμαράκης: Εμείς θα σταματήσουμε την πλήρη διάλυση της χώρας

0
3

Για πλήρη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και του Κοινοβουλίου και «όπως πάμε, πάμε για πλήρη διάλυση της χώρας», έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Την πλήρη διάλυση της χώρας εμείς θα την σταματήσουμε» υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι αν γίνουν εκλογές μπορεί να ανακόψουμε την πορεία της οικονομίας και μετά να χρειαστούμε ακόμα χειρότερο από αυτό το Μνημόνιο που ψηφίζουμε τώρα.

«Αν πιστεύετε ότι πρέπει να γίνουν εκλογές, κάντε τις κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να δραπετεύσετε. Αρκεί να σωθεί η χώρα. Μην μας θεωρείτε δεδομένους για τις ψηφοφορίες του Οκτωβρίου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι παρουσιάζει πολλές από τις δικές της προτάσεις ως προτάσεις του Κουαρτέτου υπογραμμίζοντας ότι πολλές από αυτές τις προτάσεις η κυβέρνηση Σαμαρά τις απέρριψε.

«Το πρώτη φορά αριστερά σύντομα θα γίνει τελευταία φορά αριστερά και μάλιστα από δικούς σας βουλευτές»σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Απευθυνόμενος προσωπικά στον Πάνο Καμμένο ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Εγώ δεν σας λέω Γερμανοτσολιάδες αλλά Μνημονιακούς» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του κόμματός του.

«Όταν πήγαμε με τα πουκάμισα τα χάσαμε όλα. Όταν αυτούς τους αλλάξαμε, είχαμε συμφωνία» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Μεϊμαράκης.

Προανήγγειλε, επίσης, τη σύσταση ομάδων εργασίας από τη ΝΔ προκειμένου στη ΔΕΘ να παρουσιάσει νέο πρόγραμμα το οποίο κάλεσε τον κ. Τσίπρα να χρησιμοποιήσει.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Μεϊμαράκης  έκανε ιδιαίτερη  αναφορά στους αγρότες λεγοντας ότι «δεν θα αφήσουμε να καταστραφεί η κτηνοτροφία και η γεωργία επειδή εσείς θέλετε εισαγωγές από την Ολλανδία και αλλού».

«Ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε;» αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης ασκώντας κριτική για την αύξηση της φορολογίας στα ιδιωτικά σχολεία και τις αλλαγές στα φαρμακεία.

«Ας πάμε στο Eurogroup σήμερα, κάντε ό,τι πρέπει και εδώ είναι οι πολίτες. Πάμε στους πολίτες ποτέ δεν το φοβηθήκαμε» έκλεισε την ομιλία του ο κ. Μεϊμαράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here