Μεϊμαράκης για Αλέξη Τσίπρα: Ο τύπος την κοπανάει

0
5
Ìå ôïí Ðñüåäñï ôçò ÊõðñéáêÞò ÂïõëÞò ÃéáííÜêç ÏìÞñïõ óõíáíôÞèçêå ôçí Ôñßôç 25 Óåðôåìâñßïõ 2012, ï ðñüåäñïò ôïõ Åëëçíéêïý Êïéíïâïõëßïõ ÂáããÝëçò ÌåúìáñÜêçò. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

 

 Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πειστικά γιατί ο κ. Τσίπρας μας πάει σε εκλογές, επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ενώ τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας του φαίνεται «αμετανόητος».

Όπως ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, το Σύνταγμα δεν είναι «λάστιχο» και πρέπει να εφαρμόζονται οι διατάξεις.

Παράλληλα, σημείωσε ότι οι εκλογές γίνονται δίχως να έχουν χρόνο να ενημερωθούν οι πολίτες.

«Οι εντολές δίνονται και για να εκτονωθεί η ένταση» σχολίασε και καταλόγισε στον κ. Τσίπρα ότι δεν μπορεί να βρει «δικαιολογίες, γιατί μας πηγαίνει στις εκλογές».

«Τι έρχεται να πει; Ότι θα αλλάξει το μνημόνιο που υπέγραψε; Στο τέλος θα γίνει αντιμνημονιακός» υπογράμμισε και έκανε λόγο στήριξη άνευ προηγουμένου της προηγούμενης Βουλής στον Πρωθυπουργό, σε βαθμό που θα μπορούσε να γίνει «εθνικός ηγέτης».

«Είχε την στήριξή μας για να μην κάνει εκλογές», συμπλήρωσε και παρατήρησε ότι αρχηγοί τριών κομμάτων εξήγησαν στον κ. Τσίπρα ότι απαιτείται σταθερότητα και όχι εκλογές.

«Είναι δυνατόν την τετραετή θητεία να την κάνει σε έξι μήνες;», διερωτήθηκε και σχολίασε πως «θεωρεί πως η Ελλάδα είναι Κουμουνδούρου, για να λύσει τα εσωκομματικά του».

Ο κ. Μεϊμαράκης στάθηκε στην ανάγκη να αλλάξει για λίγους έστω μήνες ο ΦΠΑ 23% στην Παιδεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here