Μεϊμαράκης για Τσίπρα: Η απειρία είναι επικίνδυνη

0
4
ΧΑΛΚΙΔΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ε. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑ

«Έχω έρωτα με τη χώρα, απαιτείται η Ελλάδα να πάει μπροστά» , δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, απαντώντας στο ερώτημα γιατί ζητά συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα. 

«Με ενδιαφέρει πώς θα πάει η Ελλάδα και γι’ αυτό δεν βάζω όρους» ανέφερε  με νόημα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Έχουμε την υποχρεώση να συνεννοηθούμε. Αυτός το υπέγραψε, οφείλει να μετέχει στην εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης. Τον θέλω συνομιλητή και να συμμετέχει» συμπλήρωσε και προειδοποίησε ότι «εάν η χώρα δεν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει θα ξαναμπούμε σε μια συζήτηση για Grexit».

Ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.  «Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να λεει ότι δεν υπολόγισε την δύναμη των τραπεζών και των άλλων κυβερνήσεων, δηλαδή πού πήγε, στο καφενείο να πιει καφέ;» διερωτήθηκε.

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση έκανε μόνο λάθη τα οποία κοστίζουν ακριβά στον ελληνικό λαό και επανέλαβε: «Ελπίζω να μην μας κοστίσει και κανένα νησί το γεγονός ότι αγνοεί πως υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Η απειρία είναι επικίνδυνη», επισήμανε.

Δίνοντας μια πρόγευση για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στην ομιλία του, απόψε στις 20:00, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ είπε ότι πρώτος στόχος είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας με ξεμπλοκάρισμα των μεγάλων έργων, την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων ώστε «η οικονομία να κάνει το κλικ προς τα πάνω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here