Μεϊμαράκης: Η Ν.Δ. θα είναι πρώτη δύναμη

0
7
?????? ??? ????????? ??????? ??? ?? ????????? ?????? ?????? ??? ?? ????????? ?? ??? ??????? ??? ??????????? ??????? ??????????, ?????, ?????? ???? 6 ??????? 2015.

 

Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη δύναμη, εκτίμησε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης.

Στο πλαίσιο συνάντησης με πολιτευτές και πρώην βουλευτές του κόμματος, ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι «όλοι μαζί πάμε δυνατά στον αγώνα». «Είστε η αιχμή του δόρατος» τόνισε παράλληλα, απευθυνόμενος στα «γαλάζια» στελέχη, τα οποία κάλεσε σε πανστρατιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Λεωφόρο Συγγρού.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης όρισε προηγουμένως τους εκπροσώπους του κόμματος: Σοφία Βούλτεψη, Σταύρος Καλαφάτης, Σίμος Κεδίκογλου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Σταϊκούρας, Κώστας Τασούλας.

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου οι Έλληνες να βρουν την ηρεμία τους, να αισθανθούν ότι η χώρα κυβερνάται υπεύθυνα και όχι από μαθητευόμενους μάγους.

Όπως υπογραμμίζει παράλληλα, αυτοί που προκάλεσαν αυτά τα προβλήματα, συνεχίζουν να ψεύδονται ως προς το αποτέλεσμα της «διαπραγμάτευσής» τους.

Την ώρα, συνεχίζει η Ν.Δ., που έχουν διαλύσει τη χώρα, τη Βουλή και το κόμμα τους, την ώρα που απέτυχαν σε όλους τους τομείς, προσπαθούν να υφαρπάξουν ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού λέγοντας απροκάλυπτα το επόμενο ψέμα: Ότι θα εφαρμόσουν τη συμφωνία… αλλάζοντάς τη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here