Μεϊμαράκης και Σαμαράς δεν χαιρετήθηκαν καν στη βουλή

0
6
Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς (Α) και ο προσωρινός πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης (Δ), εισέρχονται στην αίθουσα για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, στη Βουλή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απρόσμενη τροπή παίρνουν οι εσωκομματικές διαφορές στο εσωτερικό της ΝΔ. Όπως φαίνεται οι σχέσεις του προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, είναι τεταμένες.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και η ορκωμοσία στη βουλή και μπροστά στους δεκάδες δημοσιογράφους αλλά και βουλευτές δεν χαιρετήθηκαν καν!

Η ψυχρότητα από την πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη οφίλεται κυρίως στο γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητά του. Όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του πρώτου, η συνάντηση που είχε ο πρώην πρωθυπουργός με τον έτερο διεκδικητή της ηγεσίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, δεν σηματοδοτεί προσπάθεια για την ενότητα της παράταξης.

Βέβαια ο Αντώνης Σαμαράς, έχει συναντηθεί με όλους τους διεκδικητές για την ηγεσία του κόμματος και δεν έχει αποσαφηνήσει ποιον από τους τέσσερις θα στηρίξει.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καραμανλής έκανε απόλυτα σαφές ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη…

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here