Μεϊμαράκης: Κυβέρνηση συνεργασίας με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ

0
10
ӵ�񟡳破粠ʯ魯⯵륵�򠏬ܤᲠ�͝Რħ쯪񡴟Რ�ԥ�砸 ɯ��15. (EUROKINISSI/ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)

 

Κυβέρνηση συνεργασίας με ορίζοντα τετραετίας, και τη συμμετοχή ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ, προτείνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Όπως τονίζει, χρειάζεται μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι μονοκομματικές κυβερνήσεις έχουν τελειώσει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συμμετάσχει», ξεκαθαρίζει ο κ. Μειμαράκης, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι εκείνος ο οποίος επιδεικνύει αλαζονεία και καθεστωτική νοοτροπία, καθώς δηλώνει ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν άλλον εκτός των ΑΝΕΛ. αποκλείοντας ουσιαστικά οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία.

«Εφ’ όσον ο ελληνικός λαός αναδείξει τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα – πράγμα που ήδη φαίνεται – θα επιδιώξω να υπάρξει μια ευρύτερη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων του ευρωπαϊκού μετώπου, με στόχο τον σχηματισμό σταθερής κυβέρνησης με προοπτική τετραετίας. Η κυβέρνηση αυτή θα υλοποιήσει ένα κοινά αποδεκτό εθνικό σχέδιο οικονομικής και κοινωνικής ανάταξης της χώρας, με απαράβατο όμως όρο τη διασφάλιση της παρουσίας μας στην Ευρώπη», υπογραμμίζει ο κ. Μειμαράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here