Μειμαράκης: Να παραιτηθώ; Δε σφάξανε…

0
18

Δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ ο Βαγγέλης Μειμαράκης, όπως ζήτησαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας. Το μόνο το οποίο δέχεται είναι να αναβληθεί για δυο -τρεις εβδομάδες η εκλογή νέου προέδρου, με άλλη εταιρία να αναλαμβάνει το on line σύστημα για τη διαλογή των ψηφοδελτίων.

Τις επόμενες ώρες είναι πιθανό να υπάρξει επικοινωνία του με τους άλλους υποψήφιους για να συμφωνηθούν οι διαδικασίες. Ο ίδιος κρατά πολύ χαμηλούς τόνους, σε σημείο που δε ζήτησε καν την παραίτηση του προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, με την οποίο -όπως είναι γνωστό- τον χωρίζει άβυσσος. Αλλωστε, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος στηρίζει, σχεδόν ανοιχτά, τον Απόστολο Τζιτζικώστα από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο κ. Μειμαράκης είναι έξω φρενών, κυρίως με τον κ. Μητσοτάκη, επειδή πρότεινε να τον αντικαταστήσει η εξωκοινοβουλευτική Μαριέτα Γιανάκου, η οποία μάλιστα τον προτιμά για νέο πρόεδρο και δεν το κρύβει… «Δεν μπορεί να κατηγορεί εμμέσως τον Μειμαράκη ότι εκμεταλλεύεται τη θέση του υπηρεσιακού προέδρου για να προωθήσει την υποψηφιότητά του και, ταυτόχρονα, να προτείνει μια δεδηλωμένη οπαδό του ως δήθεν αμερόληπτη», επισημαίνει στενός συνεργάτης του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here