Μεϊμαράκης: Να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών

0
10

 

  Να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών μετά το πέρας των διερευνητικών εντολών ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής, απαντώντας σε «επίσημες διαρροές».

Θεωρούμε απαραίτητη τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
«Κατά τη γνώμη μας απαιτείται βάσει Συντάγματος να γίνει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και απαιτείται να υπάρχει και δεύτερη σύσκεψη για το αν μπορούμε να συμφωνήσουμε ή όχι στο θέμα της υπηρεσιακής κυβέρνησης‏» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον κ. Λαφαζάνη, υποστήριξε ότι «είχαμε μία μακρά και εποικοδομητική συζήτηση».

«Έχουμε μεγάλες διαφορές, μας χωρίζει άβυσσος» συνέχισε, σπεύδοντας να διευκρινίσει ωστόσο ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να συζητάμε». Πρέπει να βρίσκουμε σημεία σύγκλισης, επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμάρακης.

Αξιοποιώντας την ευκαιρία, επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι «είναι απαράδεκτο να μην έρχεται σε συζητήσεις με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ώστε να συζητήσουμε το πώς μπορεί να διαμορφωθεί το σκηνικό μετά τις εκλογές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here