Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας δεν έχει άλλη ανοχή από τους πολίτες

0
3

«Καλό μήνα» ευχήθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού, κρατώντας ωστόσο κλειστά τα χαρτιά του, στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, για το αν θα ανακοινώσει σήμερα ή αύριο την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

Ο κ. Μεϊμαράκης επέλεξε να ασκήσει έντονη κριτική προς την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το φορολογικό, το μεταναστευτικό και την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, για την οποία δήλωσε:

«Λίγο πριν τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας τους υποσχέθηκε ότι δεν θα υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ και ο Πάνος Καμμένος είχε πει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν συμβεί αυτό. Αυτά τα είχαν πει προ εκλογών, τώρα, όμως, που υφάρπαξαν την ψήφο τους ξεχνούν και αγνοούν τις υποσχέσεις που έδωσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε επίσης στους κατοίκους της πλατείας Βικτωρίας που όπως είπε «πίστευαν ότι η νέα κυβέρνηση θα λύσει το μεταναστευτικό αλλά έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά», αλλά και στην ελληνική οικογένεια που «δέχεται την καταιγίδα φόρων μέσα στον Οκτώβριο» .

«Ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι δεν έχει άλλη ανοχή από τους πολίτες . Τους έχουν καταλάβει και δυσφορούν πλήρως» κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here