Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας μπέρδεψε τον Όσκαρ Ουάιλντ με τον Καραμανλή

0
4

 

Ο κ. Τσίπρας βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες ώστε να μην συνεργαστούμε, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στο ΠΑΣΟΚ και στο Ποτάμι για μετεκλογική συνεργασία. «Γιατί δεν έκανε το ίδιο κατά τη διάρκεια των διερευνητικών εντολών, ώστε να γλιτώσουμε τις εκλογές» διερωτήθηκε.

Ο κ. Μεϊμαράκης εκτίμησε παράλληλα, ότι «αναγκαστικά, μετά τις εκλογές, θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας», ενώ απέφυγε να προβλέψει ποιο κόμμα θα κερδίσει την εκλογική αναμέτρηση, αιτιολογούμενος ότι «το πολιτικό σκηνικό δεν είναι στατικό».
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. απηύθυνε εκ νέου έκκληση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, διαβεβαιώνοντας ότι εάν το κόμμα μας κερδίσει τις εκλογές θα διεκδικήσει τη συμμαχία με τον κ. Τσίπρα, στη βάση μίας προγραμματικής συμφωνίας.

«Βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το εθνικό» διαμήνυσε παράλληλα, επισημαίνοντας ότι η Ν.Δ. θα προσπαθήσει να διορθώσει το μνημόνιο.

«Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα στην Ευρώπη ότι σταδιακά η χώρα νοικοκυρεύεται» συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Ο κ. Τσίπρας μπέρδεψε χθες τον Όσκαρ Ουάιλντ με τον Καραμανλή», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του χθεσινού debate των δύο πολιτικών αρχηγών, όταν κλήθηκε να εξηγήσει γιατί ο λαός «πρέπει να κάνει πρωθυπουργό, κάποιον όπου παραδέχθηκε ότι έκανε σοβαρά λάθη» ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Ο Καραμανλής είχε πει πως το άλλο όνομα των λαθών μας είναι εμπειρία».

«Μας κόστισε πάρα πολύ για να πάρει την εμπειρία ο κ. Τσίπρας, μας φέσωσε 90 δισ. ευρώ» επανέλαβε ο πρόεδρος της Ν.Δ, καλώντας τους ψηφοφόρους να αποφύγουν την ψήφο διαμαρτυρίας.

Ερωτηθείς για το δίλημμα παλιό – νέο, ο κ. Μεϊμαράκης ανταπάντησε ότι το πραγματικό ερώτημα είναι αποτελεσματικός ή αναποτελεσματικός. «Το παλιό είναι αυτό που λέει ψέματα, αυτό που είναι αναποτελεσματικό» διευκρίνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here