Μεϊμαράκης: Οι πολίτες ενωμένοι αξίζουν μια καλύτερη προοπτική

0
7

Η χώρα περνάει κρίσιμες στιγμές δήλωσε ο  Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος αναλαμβάνει προσωρινά την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

«Οι πολίτες ενωμένοι αξίζουν μια καλύτερη προοπτική», υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης και δήλωσε πως η Ν.Δ. είναι έτοιμη να καταθέσει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών προτάσεις που μπορούν να οδηγήσουν έξω από το αδιέξοδο.

«Θα περιμένουμε τις προτάσεις του κ. Τσίπρα, Πρωθυπουργός είναι» συμπλήρωσε και, όπως επεσήμανε, «η Ν.Δ. δεν αρνήθηκε να συμβάλλει ποτέ, ακόμα και με πολιτικό κόστος».

Ερωτηθείς  για τη στάση της ΝΔ αν της ζητηθεί να συμμετάσχει σε ομάδα εθνικής διαπραγμάτευσης, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι «δεν μας έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο». Τόνισε, ωστόσο, ότι είναι κάτι που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε προτείνει καθώς ενισχύει τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας έναντι των δανειστών.

Σε ότι αφορά τα εσωκομματικά της ΝΔ είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν απασχολούν κανέναν, τονίζοντας  πως «με σεβασμό στην ιστορία της Ν.Δ., θα πορευτούμε για τις διαδικασίες που απαιτούνται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here