Μεϊμαράκης: Όποιος πειράξει την Τ. Χριστοδουλοπούλου θα ΄χει να κάνει μαζί μου

0
17

«Μου είναι συμπαθέστατη. Όποιος την πειράξει θα έχει να κανει μαζί μου», δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στην πρώην αναπληρώτρια υπουργό Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία νωτίτερα είχε υποστηρίξει ότι θα είναι υπεύθυνος ο πρόεδρος της Ν.Δ. αν πειραχτεί «έστω και μια τρίχα» από τα μαλλιά της.

Μιλώντας το πρωί στο Mega, η κ. Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ότι ο κ. Μεϊμαράκης τη στοχοποιεί πολιτικά με επικίνδυνο τρόπο, με αφορμή νέα αναφορά του στο πρόσωπό της κατά τη χθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στην Ομόνοια.

«Εδώ στην Ομόνοια. Όλοι θυμόμαστε την πρώην υπουργό, την κ. Τασία, να διαπιστώνει πως «οι μετανάστες λιάζονται, λιάζονται στις πλατείες». Ας δουν τώρα τα αποτέλεσμα των ιδεοληψιών τους, της ανεπάρκειάς τους, της ανικανότητάς τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρώην υπουργός ανέφερε ότι ήταν απρέπεια του κ. Μεϊμαράκη να ασχοληθεί πάλι με το πρόσωπό της, λέγοντας χαρακτηριστικά : «Τον καθιστώ υπεύθυνο μια τρίχα από τα μαλλιά μου, να μου συμβεί οτιδήποτε, τον καθιστώ υπεύθυνο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here