Μεϊμαράκης: Βάζετε τη Μέρκελ να μας μαλώσει κ. Τσίπρα;

0
7

«Κάνετε σαν το παιδάκι που φωνάζει τη μαμά να μας κάνει «ντα». Βάζετε την κ. Μέρκελ, εσείς ο αντιμερκελιστής, να μας μαλώσει;» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα, κατά την έναρξη της ομιλίας του στην ολομέλεια της Βουλής.

«Ο κ. Τσίπρας περιπλανήθηκε στην ομιλία του στο τι συνέβη στη Σύνοδο Κορυφής, χωρίς να τα πει όλα. Ζήτησε βοήθεια των εταίρων για να ψηφίσει η αντιπολίτευση τα μέτρα. Δεν σας ενοχλούν εσάς που είστε «ευαίσθητοι» σε τέτοιες παρεμβάσεις, κύριοι της συμπολίτευσης;» συνέχισε στον ίδιο τόνο ο κ. Μεϊμάράκης, ξεκαθαρίζοντας πως «ό, τι είναι προς όφελος της χώρας το στηρίζουμε, ό, τι είναι υφεσιακό, το καταψηφίζουμε».

Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο της ΝΔ, οι κυβερνήσεις του κόμματός του έπαιρναν τους φόρους και τους έριχναν πίσω στην αγορά, σε αντίθεση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που τους απομακρύνει από την αγορά.

«Μας είπατε ότι θα φέρετε μέτρα με πρόσημο αναπτυξιακό, κοινωνικό. Βλέπετε κάτι τέτοιο σήμερα; Μας λέτε για όλα τα άλλα, εκτός από αυτά που έχουμε να νομοθετήσουμε» είπε στη συνέχεια.

Παράλληλα, σχολίασε και το ζήτημα με τα πόθεν έσχες βουλευτών, λέγοντας ότι η Ν.Δ. δεν έχει λάβει ενημέρωση. «Τις αποφάσεις τις βγάζουν οι δικαστές και όχι η κυβέρνηση. Δεν θα μπουν όλα σε ένα τσουβάλι. Δεν θα γίνουν συμψηφισμοί από εμάς. Όποιος έβαλε το δάχτυλο στο μέλι να τιμωρηθεί, από όποιο κόμμα και εάν είναι» είπε με νόημα κ. Μεϊμαράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here