Μεϊμαράκης: Θέλω μία ΝΔ όπως υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Καραμανλή

0
11
Meeting of the Parliamentary Group of the New Democracy Party, in Athens, July 8, 2015 / Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νέας Δημοκρατίας, Αθήνα στις 8 Ιουλίου 2015.

 

Να φτιάξουμε μια Νέα Δημοκρατία όπως μας  υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ζητεί από τους ψηφοφόρους του κόμματος ο Βαγγέλης Μειμαράκης, στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος του α´ γύρου των εσωκομματικών εκλογών, όπου ήρθε πρώτος με ποσοστό 39,8%.

«Πάμε στις 10 Ιανουαρίου να κάνουμε πράξη το όραμά μας για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι το κόμμα «με τον ανοιχτό συνεδριακό της διάλογο θα δώσει λύσεις στα σημερινά μας προβλήματα, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η νίκη ανήκει στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Οι Νεοδημοκράτες με την αθρόα συμμετοχή τους, έδωσαν ένα ακόμη δυναμικό παρών.

Έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Έστειλαν μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια και αποτελεί μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική δύναμη με ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό στίγμα.

Πάμε λοιπόν στις 10 Ιανουαρίου να κάνουμε πράξη το όραμα μας, για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, η οποία με τον ανοιχτό συνεδριακό της διάλογο θα δώσει λύσεις στα σημερινά μας προβλήματα, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή.

Μια Νέα Δημοκρατία που βάζει πάνω απ΄ όλα το εθνικό συμφέρον.

Μια Νέα Δημοκρατία με ανθρώπινο πρόσωπο, κοινωνικό και ευρωπαϊκό χαρακτήρα, όπως υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here