Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα οι αποφάσεις της κυβέρνησης;

0
10

 

 Ίσως και μέσα στα επόμενα 24ωρα να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις πρωτοβουλίες που αναμένεται να λάβει η κυβέρνηση.
Αυτό προέκυψε από δηλώσεις του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν τα σενάρια περί εκλογών, θερινών τμημάτων, ψήφου εμπιστοσύνης, είναι όλα ανοικτά στο τραπέζι, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «κάποια από αυτά είναι και σενάρια, θα έλεγα, φαντασίας».

«Ακούγονται πολλά, υπάρχουν πολλές σκέψεις. Νομίζω ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ξέρουμε όλοι περισσότερα. Αλλά δεν είμαι εγώ αρμόδιος να σας πω» πρόσθεσε.

Σε σχόλιο δημοσιογράφου, ότι η κυβέρνηση έχει μιλήσει για την επόμενη εβδομάδα, ο υπουργός απάντησε: «Μπορεί και εικοσιτετράωρα».
Ερωτηθείς εάν «βλέπει» εκλογές άμεσα, είπε: «Έχω δώσει πολλές συνεντεύξεις γύρω από αυτό, γνωρίζετε την άποψη μου την προσωπική, δεν θέλω να την επαναλάβω».

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα ο κ. Σκουρλέτης είχε χαρακτηρίσει επιβεβλημένες τις εκλογές, εκφράζοντας την άποψη ότι πρέπει να γίνουν σύντομα.

Το απόγευμα της Τρίτης, και αφότου κυκλοφόρησε το σενάριο της λειτουργίας θερινών τμημάτων της Βουλής, κυβερνητικές πηγές μετέθεταν τις αποφάσεις για τις πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την επόμενη εβδομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here