Μέσα στο αλεύρι έκρυβαν περισσότερα από 5 κιλά ηρωίνης

0
11

 

Περισσότερα από πέντε κιλά ηρωίνης έκρυψαν σε συσκευασίες με αλεύρι ένας 37χρονος και ένας 30χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά από καταυλισμό στον Ασπρόπυργο Αττικής και τα μετέφεραν με αυτοκίνητο στην Πάτρα, προκειμένου να προμηθεύσουν διακινητές ηρωίνης, οι οποίοι δρουν σε περιοχές της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας.

Οι αστυνομικοί, έχοντας πληροφορίες για τη δράση του 37χρονου και του 30χρονου, οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψή τους.
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, οι δύο συλληφθέντες έφυγαν από την Πάτρα και κατευθύνθηκαν προς τον Ασπρόπυργο, όπου κατέληξαν στον καταυλισμό.

Εκεί, προμηθεύτηκαν από τρίτο άτομο την ποσότητα της ηρωίνης, τη φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και αναχώρησαν για την Πάτρα. Όμως, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών που ακολουθούσαν το αυτοκίνητο των δραστών επιχείρησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο, αλλά οι δράστες ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξη και στο 59ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Πατρών – Αθηνών, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο των δραστών, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και τα ναρκωτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here