Μετά το σάλο το ΥΠΟΙΚ απαντά για τον Κορεάτη εμπειρογνώμονα Γκλεν Κιμ

0
37

 

Η εταιρεία στην οποία είναι συνεργάτης ο κ. Γκλεν Κιμ δεν έχει εισπράξει έως σήμερα από το Ελληνικό Δημόσιο ούτε ένα ευρώ, πόσο μάλλον τις 125.000 ευρώ το μήνα που υποστηρίζει το «Βήμα της Κυριακής», τονίζουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, επισημαίνοντας μάλιστα ότι το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός καταγράφει και το ρεπορτάζ, καθώς, όπως σημειώνεται, «δεν έχει πληρωθεί γιατί δεν υπήρχε τρόπος».

Με αφορμή δημοσίευμα του Βήματος, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη, Γκλεν Κιμ ισχυρίζεται ότι είχε συμφωνήσει προφορικά με τον πρώην υπουργό Οικονομικών μηνιαία αμοιβή για τις υπηρεσίες του, 125.000 ευρώ, οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν:

Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει εμπειρογνώμονες για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής συμφωνίας, και ο κ. Κιμ είναι εξειδικευμένος σε θέματα διαπραγμάτευσης με διεθνή πολυετή εμπειρία έχοντας, μάλιστα, εργαστεί στο παρελθόν και πάλι στη χώρα μας.

«Εκτιμώντας ότι η παρουσία του στο πλευρό της κυβέρνησης δεν ενοχλεί – για ποιο λόγο άλλωστε; – η πληρωμή της εταιρείας για την οποία εργάζεται θα γίνει μέσα από τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες» πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here