Μέτρα για τη μετανάστευση από τον… πρόεδρο Τραμπ

0
4

 

Αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα επιβάλει «ένα υπερβολικά σφιχτό φιλτράρισμα» στους μετανάστες, αν κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Είναι καιρός να θέσουμε σε εφαρμογή νέους ελέγχους απέναντι στις απειλές τις οποίες αντιμετωπίζουμε. Θα τους χαρακτήριζα ακραίο φιλτράρισμα«, δήλωσε σε μια ομιλία στο Οχάιο για το πρόγραμμά του στην εξωτερική πολιτική.

«Έχει σημάνει η ώρα για μια νέα προσέγγιση», δήλωσε ο μεγιστάνας του real estate κάνοντας έναν αρνητικό απολογισμό των διπλωματικών και στρατιωτικών ενεργειών του Μπαράκ Ομπάμα και της πρώην υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

«Έχουμε δημιουργήσει κενά που επιτρέπουν στην τρομοκρατία να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει«, συνέχισε ο Τραμπ.

«Η πολιτική της Χίλαρι Κλίντον επέτρεψε να προσφερθεί μια παγκόσμια σκηνή στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος«, πρόσθεσε.

Αντίθετα, κατέληξε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, «η κυβέρνηση Τραμπ θα καθιερώσει μια απλή αρχή που θα εφαρμόζεται σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν τη μετανάστευση. Θα είμαστε σταθεροί, θα είμαστε ακόμα και ακραίοι. Δεν θα δεχθούμε στη χώρα αυτή παρά μόνο εκείνους που συμμερίζονται τις αξίες μας και σέβονται τον πληθυσμό μας«.

Υποσχέθηκε τέλος και πάλι να «διακόψει τη μετανάστευση από ορισμένες περιοχές του κόσμου που είναι οι πιο ασταθείς και επικίνδυνε«

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here