«Μέθυσε» με βουλγαρικά ποτά «μπόμπα» ολόκληρη τη Μακεδονία

0
33

 

Mε ποτά αμφιβόλου ποιότητας είχε «γεμίσει» την αγορά της Δράμας, των Σερρών, της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης 34χρονος Έλληνας.Τα ποτά τα αγόραζε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στην Βουλγαρία, τα περνούσε λαθραία στην Ελλάδα και τα εμφιάλωνε σε κενές φιάλες με τις φίρμες επώνυμων εταιρειών.

Σύμφωνα με το Ολύμπιο Βήμα η δράση του 34χρονου αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δράμας του έστησαν μπλόκο στην εθνική οδό Δράμας – Σερρών και βρήκαν στο εσωτερικό του Ι.Χ. φορτηγού του δέκα φιάλες με αλκοολούχα ποτά άγνωστης προέλευσης. Αμέσως δόθηκε σήμα στους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Σερρών, που έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη στις Σέρρες και βρήκαν άλλες 61 φιάλες με αλκοολούχα ποτά, 222 κενές φιάλες διαφόρων ποτών και μια σύριγγα.

Ο 34χρονος πουλούσε τα μπουκάλια με τα ποτά «μπόμπες» σε διάφορα καταστήματα στους νομούς Δράμας, Σερρών, Καβάλας και Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας άσκησε δίωξη για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών, ενώ το φορτηγό του και 150 ευρώ που είχε πάνω του κατασχέθηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here