Μητσοτάκης: Η Ελλάδα κάνει ό,τι καλύτερο για τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης

0
3
(Ξένη δημοσίευση) Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά (δεν εικονίζεται), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, στη Βουλή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

 

Την ανάγκη να γίνουν περισσότερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το μεταναστευτικό ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Όπως είπε, «είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να διασφαλίσει τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης, η κατάσταση αυτή, όμως, υπερβαίνει τη δυνατότητα μιας χώρας να την αντιμετωπίσει».
Ζητώντας να γίνουν περισσότερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σημείωσε πως «το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι η ώρα να παίξουμε παιχνίδια και να ρίξουμε ευθύνες».

Καταλήγοντας ζήτησε εκ νέου από την Τουρκία «να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να αντιμετωπίσει τις παράνομες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here