Μητσοτάκης: Με επταμελή επιτροπή προς επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ

0
4
(Ξένη δημοσίευση) Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης (Κ), συνομιλεί με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, σε συνάντηση που είχαν, την Δευτέρα 27 Ιουνίου2016. Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία επανίδρυσης της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ). Αρμοδιότητα της Διοικούσας Επιτροπής είναι να διοργανώσει το Συνέδριο Επανίδρυσης, το οποίο μετά από εισήγηση του Προέδρου, θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

 

Επταμελή διοικούσα επιτροπή όρισε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ

Αποτελείται από τους τους Νίκο Σωτηρόπουλο σε ρόλο συντονιστή, την Κατερίνα Οικονόμου, το Γιάννη Δελακουρίδη, το Βασίλη Τσιατσιάμη, τον Πάρι Σκιαδόπουλο, τον ‘Ακη Θεοχάρη και τη Δήμητρα Λυγούρα.

Η επιτροπή θα πρέπει να διοργανώσει το Συνέδριο Επανίδρυσης, που θα γίνει σύμφωνα με την πρόταση Μητσοτάκη στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2016. Πρόκειται για σημαδιακή ημερομηνία καθώς στις 17 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 42 χρόνια από την ίδρυση της Οργάνωσης.

Κανένα μέλος της Διοικούσας δεν θα δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πιστεύω ότι νέα και παλαιά στελέχη, αλλά κυρίως νέοι που για πρώτη φορά θέλουν να γίνουν κομμάτι μιας πολιτικής Νεολαίας, θα συνεργαστούν και θα δουλέψουν μαζί για να φτιάξουν μια υγιή Οργάνωση. Μια Νεολαία που δεν θα εξαρτά τη λειτουργία της από βαρόνους με προσωπικά συμφέροντα, αλλά που θα εκφράζει με κάθε της πράξη, το συμφέρον ολόκληρης της νέας γενιάς».

Ο πρόεδρος της ΝΔ έθεσε ως στόχο «να φτιάξουμε από την αρχή μια σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική, ευρωπαϊκή πολιτική Νεολαία».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here