Μητσοτάκης στην Washington Post: Η κυβέρνηση θα πέσει σύντομα

0
4

 

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από συνέντευξη του στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για συνεχή ψέμματα με τα οποία όπως είπε «εξαπάτησε τους Έλληνες ψηφοφόρους προκειμένου να αναρριχηθεί στην εξουσία».

Εκτίμησε επίσης ότι σύντομα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα «πέσει», ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για το χρονικό διάστημα που μπορεί να παραμείνει στον πρωθυπουργικό θώκο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα, ο αρχηγός της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη την οποία, όπως είπε, προσπαθεί να ελέγξει, αλλά και στη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Στην ίδια συνέντευξη, χαρακτήρισε τα κυβερνητικά στελέχη άπειρα για να αντιμετωπίσουν τις σοβαρές προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η Ελλάδα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η κυβέρνηση έχει μηδενική εμπειρία. Δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι σήμερα. Αποτελείται από κάποιους αριστεριστές που αισθάνονται άνετα να πίνουν τον καφέ τους και να ονειρεύονται την επανάσταση. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ψέμματα στον ελληνικό λαό. Εξαπάτησε τους ψηφοφόρους που υποστήριζαν είτε την Αριστερά, είτε τη Δεξιά είτε το Κέντρο, προκειμένου να αναρριχηθεί στην εξουσία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here