Μητσοτάκης: Τη Δευτέρα η ΝΔ δεν θα είναι απλά ενωμένη, θα είναι και ανανεωμένη

0
11

 

 

Λίγο μετά τις 10.30 ψήφισε στο εκλογικό κέντρο στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε δηλώσεις βγαίνοντας από το παραβάν. Όπως είπε ο β’ γύρος των εκλογών διεξάγεται ομαλά και τόνισε πως είναι ιδαίτερα γρήγορη σε σχέση με το χρόνο που απαιτούνταν στον πρώτο γύρο. Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από όσους δεν έχουν ασκήσει ακόμη το εκλογικό τους δικαίωμα να το κάνουν.

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Σήμερα ξημερώνει μια νέα μέρα για τη Νέα Δημοκρατία και για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους Νεοδημοκράτες οι οποίοι προσέρχονται και σήμερα μαζικά στην κάλπη για να επιλέξουν τον νέο αρχηγό. Όπως βλέπετε η διαδικασία διεξάγεται ομαλά χωρίς καμία καθυστέρηση. Θέλω να ζητήσω από όσες και όσους δεν έχουν ασκήσει ακόμα το εκλογικό τους δικαίωμα να το κάνουν.

Τη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία δεν θα είναι απλά ενωμένη, θα είναι και ανανεωμένη και η νέα μεγάλη Κεντροδεξιά θα μπορέσει να προτάξει σύντομα ένα πειστικό εναλλακτικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here