Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο «Σόφο» με «ανοιχτό» συμβόλαιο!

0
4

Μεταγραφή – βόμβα ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ τις επόμενες ώρες! Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον «Δικέφαλο» και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες, τότε θα υπογράψει «ανοικτό» συμβόλαιο!

 Τι σημαίνει αυτό; Ο Σχορτσανίτης θα φορέσει τα ασπρόμαυρα, αλλά θα έχει τη δυνατότητα να απελευθερωθεί από το συμβόλαιο, όταν και αν «ανοίξουν» πάλι οι αλλαγές στην Ευρωλίγκα.

 Image result for σχορτσιανίτης

Εφόσον δηλαδή ο πρώην διεθνής σέντερ έχει στα χέρια του μια καλή πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκας, τότε θα είναι σε θέση να την αποδεχτεί «σπάζοντας» το συμβόλαιό του, μετά το τέλος της πρώτης φάσης, όταν δηλαδή θα επιτρέπονται οι αλλαγές για παίκτες που έχουν ήδη αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.
Αντίθετα, αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε θα υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι σαφές πως από αυτή τη συμφωνία και οι δύο πλευρές βγαίνουν κερδισμένοι.
Από τη μία ο ΠΑΟΚ προσθέτει έναν παίκτη ποιότητας που του έλειπε, από την άλλη ο «Σόφο» θα έχει την ευκαιρία να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, ώστε να διεκδικήσει μια θέση ξανά στην Ευρωλίγκα, εφόσον αποδείξει πως παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Ο Σχορτσανίτης αποδεσμεύτηκε και τυπικά από τον Ερυθρό Αστέρα, ύστερα από ενάμιση  χρόνο και επιστρέφει στην Ελλάδα προκειμένου να διευθετήσει την τελική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here