Μια βουτιά που έγραψε χρυσή ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

0
7

 

Δεν άντεξε να δει τη δεύτερη αθλήτρια να της παίρνει το χρυσό μέσα από τα χέρια. «Θα κάνω τα πάντα για το χρυσό!» σκέφτηκε και βούτηξε μπροστά. Ένα μπλουζόν που έγραψε ιστορία στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς απέφερε στη Σόουν Μίλερ από τις Μπαχάμες το χρυσό μετάλλιο στα 400 μ. γυναικών.

Στον τελικό τερμάτισε σε 49.44, οριακά μπροστά από την Αμερικανίδα, Άλισον Φίλιξ, τη «χρυσή» Ολυμπονίκη του Λονδίνου στα 200μ, που έκανε 49.51. Απογοητευμένη η Φίλιξ δήλωσε στο τέλος της κούρσας: «Έδωσα τα πάντα και δεν τα κατάφερα. Νιώθω ψυχολογικά και σωματικά στεγνά. Ήθελα πολύ το χρυσό αλλά δεν τα κατάφερα».

https://www.youtube.com/watch?v=Ah-99fSispQ

Από την πλευρά της η χρυσή Ολυμπιονίκη δήλωσε κατενθουσιασμένη: «Μέχρι τα τελευταία 20μ δεν έβλεπα καμιά δίπλα μου. Στα τελευταία, όμως, μέτρα ένιωσα την απειλή της Φίλιξ και σκέφτηκα πως θα κάνω τα πάντα για το χρυσό».

«Η βουτιά ήταν μια ενστικτώδης αντίδραση. Το μυαλό μου έκλεισε και το κορμί μου κινήθηκε αυτόνομα. Την επόμενη στιγμή βρέθηκα στο ταρτάν, χωρίς να ξέρω τι έγινε. Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβω πως ήμουν πρώτη. Εχω κάποιες μελανιές στο σώμα μου, αλλά δεν είναι τίποτα μπρος στη χαρά ενός χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς» επεσήμανε η χρυδή πλέον Ολυμπιονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here